A tanfolyam keretében lehetőségem volt mestermunkát készíteni, és pozitív elbírálás esetén szappankészítő mester címet szerezni. Sikerült! Az alábbi szappanokat készítettem a megmérettetésre:
Mi is lehetne más, ha nem két sütemény szappanból?!
Az Eszterházy szelet összetevői: kókuszvaj, pálmavaj, olívaolaj, napraforgóolaj. A barna részhez pedig kakaót tettem. A jellegzetes Eszterházy díszítést pedig különleges technikával értem el, ami később a Házikence tanoda oldalán is helyet kapott.
A másik szépség egy habos muffin lett. Szinte ennivaló!
Összetevői: a rózsaszín résznek: vaj, kókuszvaj, ricinusolaj, napraforgóolaj, pálmavaj és rózsaszín agyag; a habnak: pálmavaj, kókuszvaj, sheavaj
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése