
lehet, hiszen hamar fogyasztható a végeredmény, de gasztroajándéknak sem utolsó.
Hozzávalók: 10 kg étcsokoládé, 10 dkg fehér csokoládé; díszítéshez: kókuszreszelék, liofilizált málna, aszalt mangó, aszalt gyömbér, kandírozott dinnye, kandírozott ibolyaszirom, aszalt sárgabarack
A csokoládékat külön-külön felolvasztjuk vízfürdő felett, és temperáljuk, ha ajándékba szánjuk. Ha zsúron készül, akkor ezt kihagyhatjuk, ezzel meggyorsítva a folyamatot.
A díszítésnek szánt hozzávalókat szükség esetén felaprítjuk.
Egy szilikonlapra evőkanállal kisebb "csokitócsákat" teszünk, figyelve arra, hogy ne érjenek össze. Kicsit a díszekkel megszórjuk és hagyjuk, hogy teljesen megszilárduljon a csoki. Hűtőbe is tehetjük.
Csomagolásra, fogyasztásra készek a mutatós apróságok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése