Hozzávalók: 1 dl tejszín, 1 evőkanál méz, 1 evőkanál porcukor, 1 teáskanál vaníliakivonat, 10 dkg étcsokoládé, 10 dkg tejcsokoládé, 10 dkg vaj, kerek ostyalapokA tejszínt a mézzel, vajjal, porcukorral és a vaníliával egy lábasban összemelegítjük, közepes hőmérsékleten felforraljuk. Levesszük a tűzről. A felaprított csokoládékat belekeverjük, és folyamatosan keverjük, míg egynemű masszát kapunk. A masszát hűlni hagyjuk, majd 3 órára hűtőbe tesszük. A hűtőből kivéve habverővel habosra verjük. A habot nyomózsákba töltjük, ostyalapokra csúcsokat nyomunk. Fogyasztásig jól záródó dobozban, hideg helyen tálaljuk.
![]() |
| A szülinapi kollekció részeként |

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése