
Hozzávalók: 1 kg cukkini, 30 dkg csirkemell filé, 30 dkg gomba, 2 evőkanál szőlőmagolaj, 1 fej vöröshagyma, 1 szál rozmaring, kakukkfű, oregánó, só, bors, 40 dkg száraztészta
A vöröshagymát felszeljük vastagabb szeletekre, megfuttatjuk az olajon. Hozzáadjuk a rozmaringot és a kakukkfüvet is. A csirkemellet felcsíkozzuk, rádobjuk a hagymára, megsózzuk, borsozzuk, aranybarnára pirítjuk. Kivesszük a húst, félretesszük. A cukkinit is felcsíkozzuk, a forró olajra tesszük, megfűszerezzük, megsózzuk, hagyjuk megpuhulni.
A gombát negyedekbe vágjuk, tálba tesszük. Rászórjuk a fűszereket, kevés olajat, sót és 200°C-os sütőben megpirítjuk.
Amikor a cukkini megpuhult, visszatesszük rá a húst és összemelegítjük. Közben kifőzzük a tésztát. Tálaláskor a gombát is belekeverjük a cukkinis raguba, tésztával körítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése